Jenn Díaz anirà a la llista d’ERC a les municipals d’Esplugues

Imprimeix

L’escriptora i diputada al Parlament de Catalunya s’afegeix a la llista i dona suport a la candidatura republicana pels vincles que manté amb la ciutat

Jenn Díaz, escriptora i diputada al Parlament de Catalunya per Esquerra Republicana formarà part de la llista d’aquest partit a Esplugues de Llobregat a les eleccions municipals del proper mes de maig. Díaz té un vincle especial amb la ciutat d’Esplugues, on havia residit i on sovint se la pot veure en entorns escolars i esportius, a causa de vincles familiars.

Jenn Díaz va aparèixer en el panorama literari el 2011, amb la novel·la Belfondo, amb només 22 anys. En castellà, ha publicat El duelo y la fiesta, Mujer sin hijo i Es un decir entre 2012 i 2014. El 2015 fa el seu debut literari en català, amb Mare i filla, seguit de Vida familiar el 2016.

D1Equ hX0AEpgjU

El novembre de 2017 es fa anunciar que ocuparia el número 8 per Barcelona a les eleccions al Parlament de Catalunya del 21D, i va ser escollida diputada. Ha destacat pel seu compromís republicà i feminista, i darrerament ha estat aplaudida transversalment per la seva intervenció al Parlament, fent públic que és supervivent a la violència masclista.

La llista d’Esquerra Republicana de Catalunya anirà encapçalada per Oriol Torras i Hermínia Villena, actuals regidors al consistori espluguí, i serà una llista cremallera paritària.

Redacció / Fotos: ERC-Arxiu