El Ple de Sant Vicenç demana l’abolició de la monarquia espanyola

Imprimeix

La moció va comptar amb el suport per Junts x SVH, SVH Sí Puede i PDeCAT, el PSC i la regidora no adscrita es va abstenir i van votar-hi en contra Ciutadans i el regidor no adscrit

El Ple de Sant Vicenç dels Horts va aprovar una moció impulsada per l’ANC–Sant Vicenç dels Horts per la Independència i presentada per Junts x SVH, SVH Sí Puede i PDeCAT en suport a la Resolució 92/XII del Parlament de Catalunya sobre la priorització de l’agenda social i la recuperació de la convivència. En aquesta resolució, el Parlament “referma el compromís amb els valors republicans i aposta per l’abolició d’una institució caduca i antidemocràtica com la monarquia”. La moció va comptar amb el suport dels grups municipals que l’havien presentat. S’hi van abstenir el PSC i la regidora no adscrita i van votar-hi en contra Ciutadans i el regidor no adscrit.

 Seguidament el Ple rebutjar la moció presentada per Ciutadans contra possibles indults als encausats en el judici del procés. La proposta només va rebre el vot favorable de Ciutadans. El regidor no adscrit s’hi va abstenir i la resta van votar-hi en contra.

Redacció / Foto: Aj. Sant Vicenç dels Horts