Ramon Sànchez, nou alcalde de Molins de Rei

Imprimeix

El fins ara regidor de Fira, Economia i Finances i Obres i Llicències substitueix Joan Ramon Casals al capdavant de l’Ajuntament

Ahir a la tarda es va celebrar un Ple Extraordinari de l’Ajuntament de Molins de Rei per escollir el nou alcalde de Molins de Rei després de la renúncia definitiva de Joan Ramon Casals, per motius professionals (marxa a l’Oficina del President de la Generalitat, Quim Torra). Amb set vots, tot i que no era la majoria absoluta, el demòcrata Ramon Sànchez, va ser escollit com a nou alcalde de la vila. També havien presentat candidatura el candidat del PSC, Xavi Paz, la candidata de Molins Camina, Ana Aroca, i la candidata d’ICV-MES, Júlia Fernández.

DzZGKvbX0AAxgdO

Un cop consumat el relleu, el nou alcalde va fer un breu discurs institucional en el que va assegurar assumir el càrrec “amb sentit de responsabilitat” i “conscient de les limitacions” que tindrà en aquests quatre mesos abans de les eleccions. No obstant això, va afirmar que la seva gestió durant aquest període serà “de continuïtat i de millora en tot allò que sigui possible” però va recordar que “som aquí per millorar l’entorn de Molins de Rei, per millorar la qualitat de vida de la seva gent i per millorar les seves oportunitats de futur.”.

DzZAfwPX0AAdqJC

En la seva intervenció d’acomiadament, Casals va comentar que poder ser alcalde “ha estat el millor que m’ha passat en la meva vida política. Totes les meves accions han estat pensant amb el municipi”. El ja exalcalde de Molins de Rei va fer referència també de la recuperació de l’antic institut i ambulatori, la nova biblioteca la integració de la vila a la Zona 1, i la protecció del patrimoni” en el seu mandat tot i que queda encara “molta feina a fer”, va manifestar.

Radiografia

Ramon Sànchez Gil va néixer a Molins de Rei l’any 1970, casat i amb dos fills, és tècnic superior en arts gràfiques, per l’Institut d’Escoles Professionals Salesianes de Sarrià. Des del 1997 és el responsable d’una empresa familiar de material d’oficina ubicada a la vila. Fins al seu nomenament com alcalde de Molins de Rei, ha estat tinent d’alcalde i president de l’àrea de Sostenibilitat i Territori, així com Regidor d’Obres i Llicències, d’Economia i Finances i regidor de Fira.

Redacció / Foto: JRC-PEdCAT