Joan Ramon Casals continua com alcalde de Molins de Rei

Abans de suspendre el Ple extraordinari van dir que  aquesta vara es guanya a les eleccions i no en uns despatxos"

Molins de Rei va viure ahir un Ple extraordinari surrealista. El que havia de ser la renúncia de Joan Ramon Casals i la posterior elecció del nou alcalde o alcaldessa de la vila - tot apuntava que el seu relleu seria Ramon Sànchez- va quedar en no-res.

El Ple es va endarrerir per la falta de regidors de govern a la sala de plens, que es va omplir de gom a gom per veure en directe la sessió. Finalment, i en una decisió sorprenen de darrera hora, Casals va decidir no renunciar a l’alcaldia suposadament per la falta de suports de part dels seus socis de govern (CUP) a l’hora de votar la successió. Segons els cupaires, la celeritat del canvi d’alcalde no era convenient. Així doncs i segons Ràdio Molins de Rei Casals va manifestar, abans de suspendre el Ple, que aquesta vara es guanya a les eleccions i no en uns despatxos."

DylREEOX4AAYD0A

A partir d’ara, Casals compaginarà el seu càrrec municipal amb el de l’Oficina del President de la Generalitat, Quim Torra, substituint Josep Rius fins al maig quan se celebrin les eleccions municipals. En una piulada, l’alcalde de Molins de Rei va manifestar que “des de la nostra vila continuem liderant les polítiques socials, econòmiques i de defensa dels drets nacionals de Catalunya. Ara, amb dos!! Junts, sempre!.”

Dyl7ubDWwAAHbbF

Comunicat de la CUP

En un comunicat posterior al Ple, el grup municipal de la CUP va manifestar que “hem demanat que no se celebrés per urgència aquest Ple. La CUP formem part del govern municipal des de desembre de 2017 quan es va acordar un pacte de govern on no estava inclòs la substitució de l’alcalde. És conegut que la CUP s’ha manifestat històricament en contra dels moviments electoralistes i contra la professionalització de la política. Per tant, aquest canvi d’alcaldia suposava una contradicció que volíem analitzar amb calma”. I afegeix que “si el Ple s’hagués finalment celebrat, i com ja havíem comunicat als nostres socis de govern, la CUP Molins hauria verbalitzat l’esgotament del pacte de govern, motivat per una creixent desconfiança en la gestió dels recursos humans d’aquest Ajuntament i l’incompliment d’alguns punts del pacte de govern.”

51182273 2255359871387447 6589449115988393984 o

Els cupaires han convocat una assemblea oberta pel divendres 8 de febrer a la sala d’actes del Poliesportiu Municipal, oberta a totes les persones simpatitzants del projecte de la CUP.

Redacció / Fotos: Marc Suri-JRC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix