Torra anuncia a Molins que assistirà al judici de l’1-0 el 12 de febrer

El cap de l’Executiu va visitar ahir la Fira de la Candelera i l’Ajuntament

El president de la Generalitat, Quim Torra, va visitar ahir la Fira de la Candelera al costat de Joan Ramon Casals, l’alcalde de Molins de Rei, que en els propers dies s’incorporarà al seu gabinet. Torra va recórrer diferents sectors i va participar en el lliurament dels premis del planter. Durant el seu discurs institucional va tenir un record pels presos polítics i exiliats, i va assegurar que “el judici contra ells és un judici contra tot el poble català.”

quim candelera 2

quim candelera 3

El clima polític va marcar la visita que el president de la Generalitat va fer a la 168a Fira de la Candelera. Després de saludar als regidors i membres del comitè executiu de Fira, Quim Torra va fer un discurs institucional en el que va denunciar que “el judici que començarà el proper 12 de febrer contra els presos polítics és un judici contra tot el poble català. Tinc previst assitir a la primera de les sessions del judici de l’1-O el proper dia 12 de febrer, i va afirmar que “la resposta que caldrà donar a la sentència haurà de ser democràtica, pacífica i centrada en el dret a l’autodeterminació”. Torra també va aprofitar per explicar perquè ha proposat a l’alcalde Casals que s’incorpori en el seu equip de treball, assegurant que “en aquests moments tan intensos i delicats necessito tenir al meu voltant les persones més ben preparades i amb la màxima experiència possible.”

quim candelera 4

Precisament, Joan Ramon Casals va agrair molt a Torra la seva visita i va destacar el fet que “Molins de Rei hagi assolit posicions de lideratge en aspectes estratègics, com la reducció de l’atur, l’índex de supervivència d’empreses, el risc de pobresa, o el nivell d’inversió social”. Casals també va insistir en la idea que “l’èxit d’aquesta Fira només és possible gràcies a l’esforç molt continuat de moltes persones, que l’han convertida en l’esdeveniment més important que hi ha a Catalunya durant aquest cap de setmana". Mentrestant, el regidor de Fira, Ramon Sànchez va subratllar que “la Fira és una suma de persones i activitats que converteixen la nostra vila en un escenari increïble, on no paren de passar coses i on la gent gaudeix amb la família o els amics.”

quim candelera 6

quim candelera 7

Un cop acabats els parlaments va començar un recorregut d’una hora i mitja de durada per diferents estands i àmbits firals. La visita va acabar un cop lliurats els premis del planter a les escales de l’església de Sant Miquel.

Redacció / Fotos: Generalitat-Aj. Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix