Alejandro Fernández presenta els candidats populars del Prat i Gavà

Imprimeix

El president del PPC va manifestar que “jo confio en la justícia espanyola de la mateixa manera que ho fa el senyor Puigdemont que ha anat al TS a denunciar el senyor Torrent"

El president del PPC, Alejandro Fernández, va reclamar ahir dimarts que es respecti la decisió del Tribunal Suprem (TS) de no autoritzar la compareixença dels exconsellers empresonats a la comissió d'investigació del 155. Davant les crítiques del Govern a la decisió en considerar que vulnera els drets dels presos, el líder popular va recordar que les decisions judicials s'han de respectar sempre "agradin o no". "Jo confio en la justícia espanyola de la mateixa manera que ho fa el senyor Puigdemont que ha anat al TS a denunciar el senyor Torrent", va etzibar irònicament. Fernández va fer aquestes declaracions en la presentació del nou candidat popular a l'alcaldia del Prat, Miguel Ángel Ochoa, al Centre Cívic Ribera Baixa.

49344371 10212181012473212 5049731455228313600 n

Posteriorment, Fernández es va desplaçar a Gavà per presentar la cap de llista popular a les properes eleccions municipals, Mònica Parés, a La taperia de Gavà.

Redacció / Fotos: PPC