Joan Ramon Casals deixa l’alcaldia i marxa al costat de Quim Torra

Imprimeix

L'actual alcalde de Molins de Rei serà el nou Director de l’Oficina del President de la Generalitat en substitució de Josep Rius

Josep Rius, fins ara director de l'Oficina del President de la Generalitat, deixa el càrrec. El seu substitut és Joan Ramon Casals, actual alcalde de Molins de Rei. Cal recordar que l’encara batlle de la vila ja va ser nomenat l’any passat assessor de la consellera de la Presidència, Elsa Artadi.

Dxg457VXcAIcDvU

“Em fa molta il·lusió, ja que seré la persona de confiança del President Torra. Fins ara podia compaginar la tasca d’alcalde amb la d’altres càrrecs, però aquest cop no puc”, va dir ahir davant els mitjans de comunicació locals. A més, va avançar que el seu relleu a l’alcaldia serà “Ramon Sànchez perquè penso que és la millor persona per continuar el projecte”. A més, Jordi Pradell es convertirà en nou regidor al consistori.

Trajectòria

Nascut a Molins de Rei, l’any 1974, Casals és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i especialitzat en Dret Financer i Tributari. En l’àmbit privat, ha treballat en una entitat financera. Entre els anys 1997 i 1999, ha estat regidor de l'Ajuntament de Molins de Rei i portaveu del grup municipal de CiU. Entre l’any 2007 i el 2013, ha estat regidor de Promoció Econòmica i Fira, primer tinent d’alcalde, president de l’Àrea de Serveis a les Persones i regidor de Cultura.

joan ramon casals kvFF U60823117758SkC 624x385RC

També ha ocupat el lloc de secretari de política municipal de CDC entre el 2006 i el 2016. Al Parlament, ha estat diputat de l’XI legislatura, vicepresident de la Comissió d’Empresa i Coneixement, president de la Comissió d’estudis d’Emprenedoria i Autònoms, i ponent de Llei de Comerç. Des del 2013, ha estat alcalde de Molins de Rei

 

Redacció / Fotos: Arxiu