L’infermer Manuel Ruiz optarà a l’alcaldia de Sant Joan Despí

Imprimeix

És el cap de llista de Societat Justa Despí, una candidatura d’esquerres i independent

Els afiliats de Societat Justa Despí (S.J.D.) van escollir Manuel Ruiz Casanellas com a cap de llista per a la candidatura a les eleccions municipals, que se celebraran el maig de 2019 a Sant Joan Despí. Després de confirmar-se com a cap de llista, va comentar que "el nostre major patrimoni és el treball realitzat aquests set anys, els millors avals són la nostra trajectòria i compromís més que acreditats".  L’acompanyaran Juan Manuel Ordoñez, María José Gil, Idris Kadmiri i María Serrano.

Foto de candidats Societat Justa Despí municipals 2019jpg

Manuel, treballa com a infermer en un dels dos Centres d’Atenció Primària de Sant Joan Despí, concretament al CAP Verdaguer, situat al Barri Centre. A més de ser molt conegut per la seva faceta professional, també ho és com a activista i veí que va créixer al mateix barri on exerceix la seva professió. Ha estat membre de plataformes ciutadanes i va formar part de la Junta Directiva de l'Associació de Veïns i veïnes El Pi com a vocal de sanitat. Molt compromès amb la transparència, va ser pioner en l'enregistrament i retransmissió en directe dels plens municipals des de 2013, quan encara quedaven anys perquè comencés l'emissió pública actual.

Aquest grup polític local es defineix com a un partit local, independent i d'esquerres. Va ser fundat el 28 de novembre de 2012 i es va presentar a les eleccions municipals de 2015 obtenint 349 vots, un 2,32% dels vots emesos. La seva acció se centra vers Sant Joan Despí i fuig “de les confrontacions existents entre altres partits en els diferents nivells d'administració”, com expliquen.

Redacció / Foto: SJD