L’infermer Manuel Ruiz optarà a l’alcaldia de Sant Joan Despí

És el cap de llista de Societat Justa Despí, una candidatura d’esquerres i independent

Els afiliats de Societat Justa Despí (S.J.D.) van escollir Manuel Ruiz Casanellas com a cap de llista per a la candidatura a les eleccions municipals, que se celebraran el maig de 2019 a Sant Joan Despí. Després de confirmar-se com a cap de llista, va comentar que "el nostre major patrimoni és el treball realitzat aquests set anys, els millors avals són la nostra trajectòria i compromís més que acreditats".  L’acompanyaran Juan Manuel Ordoñez, María José Gil, Idris Kadmiri i María Serrano.

Foto de candidats Societat Justa Despí municipals 2019jpg

Manuel, treballa com a infermer en un dels dos Centres d’Atenció Primària de Sant Joan Despí, concretament al CAP Verdaguer, situat al Barri Centre. A més de ser molt conegut per la seva faceta professional, també ho és com a activista i veí que va créixer al mateix barri on exerceix la seva professió. Ha estat membre de plataformes ciutadanes i va formar part de la Junta Directiva de l'Associació de Veïns i veïnes El Pi com a vocal de sanitat. Molt compromès amb la transparència, va ser pioner en l'enregistrament i retransmissió en directe dels plens municipals des de 2013, quan encara quedaven anys perquè comencés l'emissió pública actual.

Aquest grup polític local es defineix com a un partit local, independent i d'esquerres. Va ser fundat el 28 de novembre de 2012 i es va presentar a les eleccions municipals de 2015 obtenint 349 vots, un 2,32% dels vots emesos. La seva acció se centra vers Sant Joan Despí i fuig “de les confrontacions existents entre altres partits en els diferents nivells d'administració”, com expliquen.

Redacció / Foto: SJD

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix