Ada Colau: “Valls està col·locat per interessos especulatius”

Imprimeix

L’alcaldessa de Barcelona ha participat en un acte per donar suport a la candidata de Sant Feliu en Comú Podem, Lídia Muñoz

 

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va acusar ahir diumenge l’alcaldable Manuel Valls de ser un “privilegiat” col·locat per “interessos especulatius”, l’únic objectiu del qual és “desmuntar” les polítiques “per la gent comuna” desenvolupades al llarg d’aquest mandat, explica l’ACN.

En un acte celebrat a la Sala Ibèria de suport a la candidata a l’alcaldia de Sant Feliu en Comú Podem, Lídia Muñoz -que escenifica l’estrena de l’aliança de les dues formacions en unes municipals-, Colau també ha retret a Valls la seva relació amb Ciutadans, “un partit que es diu democràtic però governa amb l’extrema dreta a Andalusia”. L’alcaldessa ha proclamat que tornarà a optar a l’alcaldia de Barcelona davant les amenaces que representen “la crisi institucionalitzada i l’extrema dreta” i ha demanat a Sant Feliu que segueixi sent un “municipi del canvi” i un aliat de Barcelona en l’àmbit metropolità.

DxWqdE WsAghZTI

D’altra banda, Lídia Muñoz, a l’acte de presentació de la seva candidatura, va manifestar que “ens toca fer un pas endavant. Tenim l’encàrrec de liderar aquesta nova organització de sumes.”. Mentrestant, Noe Bail, Secretària General de Podem, va dir que “una societat que es consideri justa i igualitària no pot permetre l’assassinat constant de dones pel fet de ser dones.”

DxWjCgEWoAASUVC

I Loren Rider, de Podemos Sant Feliu, va manifestar que “ens presentem per primer cop a les eleccions municipals i ho fem amb il·lusió. Ens uneix moltes coses amb Catalunya en Comú però sobre tot l’amor al que és públic per ser imprescindible. La nostra futura alcaldessa Lídia Muñoz és sinònim de sonoritat, justícia social, fraternitat i consens.”

Redacció / Foto: Sant Feliu en Comú Podem