Carrasco veu “positiu” que el jutjat de Gavà assumeixi la seva investigació

Imprimeix

L’activista del CDR viladecanenca lamenta haver-se assabentat del canvi de magistrat a través de la premsa i augura que aixecarà el confinament

Tamara Carrasco ha rebut de forma “positiva” la inhibició del jutjat de Barcelona en la causa que l’investiga per desordres públics, i el fet que ara ho assumeixi un jutjat de Gavà, segons informa l’ACN. La membre dels CDR (Comitè de Defensa de la República) ha destacat aquest dijous que el canvi de magistrat permetrà que el seu advocat pugui sol·licitar l’aixecament de mesures cautelars, amb les quals a dia d’avui la justícia li impedeix sortir del terme municipal de Viladecans.

Tamara Carrasco6 12220637 604x270

“La situació de llibertat ara s’hauria de resoldre ràpid”, ha dit la viladecanenca a preguntes de la premsa coincidint amb un acte a Viladecans, mentre ha criticat que ahir es va assabentar del canvi de jutge a través dels mitjans de comunicació. “S’han tornat a vulnerar els drets”, ha afegit.

rsw 360h 180cg true

En el cas de Tamara Carrasco, la justícia investiga un àudio de 5 minuts i 41 segons que va enviar el 26 i 27 de març per instar a tallar carreteres. Físicament ella no va participar en cap tall, i per això el cas s’ha d’investigar al jutjat corresponent al seu domicili de Viladecans, en aquest cas, Gavà.

 

Redacció / Fotos: Arxiu