El PPC tanca les primeres 15 candidatures del Baix Llobregat

Imprimeix

Manu Reyes optarà a recuperar l'alcaldia de Castelldefels, i es renoven els candidats de Cornellà, El Prat de Llobregat, Cervelló, Martorell i Molins de Rei

El Partit Popular Català ha tancat les primeres 15 candidatures de la comarca del Baix Llobregat per a les pròximes eleccions municipals. Manu Reyes optarà a recuperar l'alcaldia de Castelldefels, després de quatre anys de govern de pacte entre PSC, Movem, Castelldefels sí que es pot ERC i PdeCat per a evitar que aquest seguís en l'alcaldia.

DwdfkMpXQAAZZBv

Manu Reyes

A Cornellà de Llobregat es renova la candidatura amb Manuel Casado després que el secretari general del PPC, Daniel Serrano, anunciés que no anava a repetir en aquest lloc per a dedicar-se a les seves funcions de partit i treballar per a millorar els resultats de les eleccions municipals. Així mateix el regidor del Prat de Llobregat, Miguel Ángel Ochoa, passarà a liderar la llista. També es renoven els cap de llista de Cervelló, Martorell i Molins de Rei amb Eva Figueres, Vicente Casal i Antonio Valverde respectivament.

DxBUEA WwAAFlL7

Manuel Casado

la 20foto

Miguel Ángel Ochoa

A Gavà el PPC tornarà a confiar en Mónica Parés, a Sant Joan Despí el candidat serà de nou Manuel López, a Sant Feliu de Llobregat continuarà Elisabet Ortega, en Sant Boi seguirà Marina Lozano i a Sant Just Desvern, Enrique Salvadores.

monica pares 270717

Mónica Parés

La candidata de Sant Andreu de la Barca serà Sonia Aranda, a Corberà de Llobregat s'aposta per Alfonso Olarte, a Esparreguera, Carlos García LLevet i a Olesa de Montserrat, José Francisco Ramírez.

Amb aquests primers nomenaments el Partit Popular Català comença ja a treballar per a millorar els resultats dels últims comicis presentant-se com a garantia de canvi davant l'independentisme i els populismes.

 

Redacció / Fotos: Arxiu