El PSC-Sant Vicenç presenta Miguel Comino com a candidat a l’alcaldia

L’Ateneu Familiar va acollir un acte que va comptar amb la presència de l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, i del Primer Secretari socialista català, Miquel Iceta

L’Ateneu Familiar de Sant Vicenç dels Horts va ser l’escenari de la presentació de Miguel Comino com a candidat del PSC a l’alcaldia. Un acte que va comptar amb les intervencions de representats de la plataforma ciutadana SVH en positiu, l’alcaldessa de l’Hospitalet i Vicepresidenta del PSC Núria Marín, i el Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta.

comino 2

L’acte ha estat conduït per tres joves de la plataforma SVH en positiu, Andrea Sánchez, Lluís Cusí i Víctor Caldera; que han posat en valor les necessitats no cobertes del municipi. També van participar a títol individual dues vicentines, Paqui Capellades i Adaia Callejas, que van donar el seu suport a Miguel Comino i al seu projecte com l´únic possible per treballar realment per millorar Sant Vicenç dels Horts.

Núria Marín, alcaldessa de L’Hospitalet va explicar que “com alcaldessa sé que el que necessita Sant Vicenç dels Horts és una persona com Miguel Comino: treballadora, intel·ligent, que coneix el municipi, que té il·lusió i que vol millorar la vida dels ciutadans i ciutadanes”. A més Marín ha assegurat que “tornaré a Sant Vicenç després d’eleccions, per celebrar la victòria de Miguel Comino.”

comino 3

El Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta va remarcar que “Comino té l’experiència, la formació, el respecte pel que pensa diferent, la capacitat de dialogar, d’engrescar a gent, les ganes, la il·lusió i a tot el socialisme donant-li suport”. En aquest sentit va ser clar en assegurar que “el que més suma i el millor alcalde possible per a Sant Vicenç dels Horts és Miguel Comino.”

Compte enrera

Miguel Comino, candidat socialista a l’alcaldia de Sant Vicenç dels Horts per a les municipals de maig 2019, va començar el seu discurs recordant que “133 dies són els que falten perquè hi hagi un canvi a Sant Vicenç, que hi haurà”. Comino va assegurar que “nosaltres som l’alternativa, amb una candidatura socialista, de l’esquerra no independentista i que suma a la gent que vol un canvi en Sant Vicenç dels Horts.”

comino 4

Davant els intents d’altres partits de centrar la política en el tema identitari, Comino ha estat contundent aclarint que “això va de política municipal, del futur de Sant Vicenç dels Horts, ni de monarquia, república, ni Parlament o Congrés, sinó de qui es posa davant l’ajuntament i quines polítiques fa. No volem parlar d’altra cosa que no siguin els problemes dels nostres barris i del que necessita la nostra ciutadania.”

El candidat, per últim, va resumir les línies del que serà el programa del seu projecte per a municipals 2019: “Sant Vicenç dels Horts necessita un canvi profund i urgent, modernitzar-se. Volem ser una ciutat que suma, amb més atenció a la ciutadania, a les entitats, als serveis públics. Més transparent. Amb més ocupació. Una ciutat metropolitana millor connectada en transport i també en dades. Una ciutat familiar, oberta, verda, dinàmica, jove, inclusiva social i econòmicament, que té en compte la diferència, accessible, autònoma, pionera i moderna. Una ciutat reconciliada, sense tensions i que no doni ni cap pas enrere en els drets de les dones i contra la violència masclista. La igualtat és innegociable.”

Redacció / Fotos: PSC-Baix Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix