Canvis en el govern municipal a Molins de Rei pel cas ‘Guillén’

Imprimeix

La regidora republicana va denunciar públicament que havia estat agredida per un company de partit i ara l’equip de govern cessarà el regidor d’ERC implicat

Després de la denúncia pública realitzada per la regidora d’ERC, Sílvia Guillén, explicant que havia patit una agressió masclista per part d’un company de partit, des del govern municipal s’han adoptat mesures per garantir un entorn de confiança per a la companya agredida.

La Cup ha manifestat, sobre l’anunci del cessament de les funcions de regidor de govern a un dels integrants del grup municipal d’ERC, que “era necessari i urgent. Aquest anunci ja ha estat comunicat al regidor cessat i en les properes hores es farà efectiu amb un decret d’alcaldia. Com a CUP i com a govern municipal havíem instat en diferents ocasions a la secció local d’ERC i al regidor que fessin els passos oportuns per donar una resposta adient a aquest cas d’agressió masclista. Han anat passant els mesos i aquesta resposta no ha arribat”. A més, la CUP ha afegit que sempre "hem defensat dins del govern municipal, que del coneixement que tenim dels fets ocorreguts, es respectés primer de tot la voluntat i els ritmes que decidís la companya agredida a l’hora de fer pública la denúncia.”

regidors nou govern tripartit independentista CDC CUP ERC Molins de Rei

I finalitza el seu comunicat donant el “ple suport a la companya Sílvia Guillén. Entenem que totes aquestes mesures que s’estan aplicant contribueixen també a marcar precedents perquè aquests fets no es repeteixin ni a la nostra vila ni enlloc.”

Redacció / Fotos: Arxiu