L'Audiència Nacional reitera a Tamara la prohibició de sortir de Viladecans

Imprimeix

La jove havia demanat poder ampliar el seu radi de mobilitat a tot Catalunya, però l'Audiència li recorda que està investigada per fets "greus", com desordres públics

L'Audiència Nacional ha reiterat la prohibició a la membre dels CDR, Tamara Carrasco, de sortir del seu municipi de residència, Viladecans, segons informa l'ACN. La jove havia demanat poder ampliar el seu radi de mobilitat a tot Catalunya, però l'Audiència li recorda que està investigada per fets "greus", com desordres públics, i que actualment ja pot anar al metge o a treballar fora del seu municipi, a més de poder demanar permisos puntuals per altres motius, segons ha avançat Catalunya Ràdio i confirma la interlocutòria.

declaracions ladvocat benet salellas membre dels tamara carrasco 1 g

Fa unes setmanes l'Audiència va decidir enviar als jutjats catalans la causa contra Tamara Carrasco i Adrià Carrasco per un delicte de desordres públics i va descartar el delicte de terrorisme. Arran d'un informe de la Guàrdia Civil i a petició de la fiscalia, el magistrat Diego De Egea deia que només se'ls pot atribuir desordres públics i que els CDR no estan considerats per ara grup terrorista. Per això, considera que l'Audiència Nacional no és competent per aquest delicte. No obstant això, fonts del tribunal han explicat que la documentació va sortir de Madrid fa una setmana cap a diversos jutjats catalans i ara s'està pendent de la seva resposta per si accepten assumir la causa totalment o només pels fets que haurien passat en cada partit judicial.

Redacció / Fotos: Arxiu