Cornellà organitza un dejuni en solidaritat amb els presos polítics

Imprimeix

Es farà al Centre Parroquial de Santa Maria des del 14 de desembre fins al 21 de desembre

El grup de coordinació d'actes de suport als presos, en vaga de fam en denúncia per la situació de bloqueig que el Tribunal Constitucional fa dels seus recursos d’empara per poder accedir a la justícia internacional, ja ha programat els primers dejunis solidaris. El primer ja està en marxa al Monestir de Montserrat i té previst allargar-se fins al dia de Nadal. D’altra banda, el divendres 14 de desembre començarà un altre a Cornellà de Llobregat. Al del municipi baixllobregatí es farà al Centre Parroquial de Santa Maria, que s’allargarà fins al 21 de desembre.

171130.omnium.cornella.int1

Les persones que vulguin formar-ne part poden inscriure-s’hi al web Prouostatges.cat. Han de tenir entre 18 i 75 anys d’edat i han d’haver passat un control mèdic previ. En els dejunis hi participaran un màxim de 10 persones simultàniament, que s’aniran rellevant i no ingeriran res en un mínim de dos dies i en un màxim de set.

Fins a l’actualitat prop de 300 persones han participat en aquesta singular acció de protesta pròpia del moviment de la no-violència, des que l’ANC i Òmnium de Cornellà del Llobregat van convocar una primera tongada de dejunis del 10 de novembre al 20 de desembre de 2017, arran de l’empresonament i exili a què es va veure sotmès el govern de Catalunya.

Redacció / Fotos: Omnium