La delegada del Govern visita Sant Boi de Llobregat

Imprimeix

Teresa Cunillera destaca la importància dels ajuntaments en l’atenció a la ciutadania i trasllada l’oferta de diàleg i col·laboració del Govern de l’Estat

La delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, ha visitat avui Sant Boi de Llobregat, on s’ha reunit amb representants municipals i ha pogut visitar diversos punts d’interès. Ha estat rebuda a l’Ajuntament per l’alcaldessa, Lluïsa Moret, i ha saludat membres del Govern i portaveus dels grups municipals.

DtQFi9pWoAAadT1

La delegada del Govern ha signat en el Llibre d’Honor de la ciutat i ha destacat la importància que tenen els ajuntaments a l’hora d’atendre la ciutadania i garantir el seu benestar, i ha traslladat l’oferta de diàleg i col·laboració institucional del Govern de l’Estat al qual representa.

Signatura de la delegada del Govern al Llibre dHonor

De fet, Teresa Cunillera ha detallat que aquesta oferta de diàleg i col·laboració institucional s’ha traduït ja en grans fites, com ara el blindatge de la sanitat universal i de les polítiques socials, la millora de les infraestructures, l’increment de recursos en la lluita contra la violència masclista i el compromís amb el municipalisme. Sobre aquest darrer punt, ha recordat que ja porta uns mesos fent visites a municipis per conèixer les necessitats territorials i dels ciutadans.

DtQFoWBXoAATtH6

Cunillera ha posat en valor el compromís de l’alcaldessa Lluïsa Moret i el seu equip amb la ciutadania i les infraestructures del municipi, i ha aprofitat per conèixer punts d’interès estratègic com la variant de la C-245 i la caserna. Aquesta tarda també visitarà les instal·lacions de la UE Santboiana.

 

Redacció / Fotos: Delegació del Govern-Aj. Sant Boi de Llobregat