Juan Pedro Pérez es presenta com a candidat del PSC a l’alcaldia del Prat

Imprimeix

Eva Granados i Jordi Hereu, que van assistir a l’acte, van destacar l’experiència i la solvència del projecte polític socialista local

Juan Pedro Pérez, líder del PSC al Prat de Llobregat, es va presentar al Cèntric davant la ciutadania com a candidat a l’alcaldia per a les properes eleccions municipals de maig de 2019. En el seu discurs, Pérez va destacar que “l’única opció factible per continuar fent del Prat la ciutat que volem és el PSC”. Ho ha fet després de recordar que tot i que l’alcalde des de 1982 ha estat Lluís Tejedor, d’ICV, en els darrers 15 anys els socialistes han format part del govern municipal i “han estat els anys de més prosperitat de la ciutat”, va reivindicar.

A més, ha posat en valor la tasca de govern com a garantia de futur i ha afirmat que “el meu model de ciutat és el que garanteix serveis públics de qualitat i que corregeix les desigualtats des de la proximitat”. Per al candidat socialista, ara és l’hora del PSC liderant el consistori. “O els socialistes o els experiments i la incertesa”, va advertir fent referència al fet que ni el fins ara alcalde ni tan sols el seu partit es presentaran a les eleccions del proper 26 de maig. Tot i destacar a Lluís Tejedor com un bon alcalde, Juan Pedro Pérez va recordar que “s’obre una nova etapa per a la nostra ciutat i els i les socialistes el volem protagonitzar. Vull ser el vostre alcalde.”

03 candidatura psc prat

Altres intervencions

Prèviament s’havia dirigit a l’auditori la portaveu socialista al Parlament, Eva Granados. “A partir del maig, Juan Pedro Pérez no només liderarà el PSC del Prat, sinó que també liderarà la ciutat”, va dir la número dos al Parlament. Granados, que també va posar en valor la feina feta pel fins ara alcalde, va apuntar que “amb Juan Pedro Pérez,  la continuïtat dels darrers anys de govern està garantida. Si una ciutat està ben gestionada, un bon alcalde la farà millor.”

06 elprat candidat

També va participar a l’acte de presentació Jordi Hereu, alcalde de Barcelona entre 2006 i 2011. Hereu va explicar que “estem davant un repte polític, no només al Prat sinó a l’àrea metropolitana”.  A més, va insistir en que “El Prat tindrà un bon alcalde amb Juan Pedro al capdavant”. Dirigint-se a tot l’equip socialista, els va esperonar dient-los que han servit “humilment” a la ciutat, i “ara és hora de liderar-la.”

Redacció / Fotos: PSC-Baix Llobregat