Demà comença la consulta per al futur de Les Botigues de Sitges

Imprimeix

El procés participatiu, que finalitzarà el proper dissabte 10 de novembre, donarà a conèixer l’opinió de la ciutadania sobre si volen continuar formant part del municipi del Garraf o bé pertànyer a Castelldefels

L’Ajuntament de Sitges convoca, del 5 al 10 de novembre, els veïns i veïnes de Les Botigues de Sitges a un procés participatiu per saber si volen seguir formant part del municipi de Sitges o bé annexionar-se al de Castelldefels (la possible segregació afectaria el nucli de Les Botigues de Sitges i Port Ginesta, i dependria d'un acord entre els ajuntaments de Sitges i Castelldefels i l'aprovació de la Generalitat de Catalunya). La pregunta que es formularà a la ciutadania és “Esteu d'acord que el nucli de les Botigues de Sitges se segregui del municipi de Sitges i es proposi la seva annexió al municipi de Castelldefels?” i la resposta serà sí o no.

5 botigues

Per participar en el procés participatiu es pot optar per fer-ho a través www.sitges.cat/lesbotiguesparticipa o bé presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de Les Botigues de Sitges (Passeig de Les Botigues de Sitges, 1), de les 9 a les 20 hores. També cal ser major de 16 anys i estar empadronat al nucli de Les Botigues abans de l’1 de gener de 2018. Es tracta de 1.858 persones, segons el cens tancat a data de 31 de desembre de 2017 i el total d’habitants censats a Les Botigues de Sitges és de 2.374.

Redacció / Fotos: Arxiu