Sant Just Desvern i Sant Feliu reclamen el Trambaix per la N-340

Els ajuntaments de Sant Just Desvern i Sant Feliu de Llobregat reivindicaran el pas del Trambaix per la N-340.

Els dos consistoris tenen previst aprovar als respectius plens municipals aquest dijous al vespre una moció per reclamar l'enllaç directe del Trambaix entre les parades de Rambla Sant Just i Pont d'Esplugues a través de la carretera N-340 al seu pas per Esplugues de Llobregat.

Els dos ajuntaments consideren que aquesta acció permetria reduir a “la meitat el temps de viatge invertit actualment i esdevindria un transport competitiu amb el vehicle privat”, han explicat a través d’un comunicat.

Segons els càlculs de l'Associació per a la Promoció i del Transport Públic (PTP) el temps invertit entre Sant Just i Barcelona (parada d'Ernest Lluch) passaria dels 14 minuts actuals als set minuts.

Els dos ajuntaments demanen a la Generalitat que el Pla Director d'Infraestructures 2011-2020 incorpori la realització i la inversió necessària per fer aquesta acció important per als dos municipis.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix