La CUP-Molins de Rei es presentarà a les eleccions municipals

Imprimeix

Un procés obert a la participació popular decidirà el programa, la campanya i la llista de la candidatura

El passat dissabte 6 d’octubre es va celebrar l’assemblea oberta de la CUP Molins de Rei on es va decidir encarar la propera campanya electoral amb una aposta decidida per obtenir l’alcaldia per primera vegada. L’assemblea oberta va valorar “un escenari favorable i haver demostrat la capacitat de governar, aplicant el compromís ferm de la participació ciutadana, polítiques netament feministes o l’aposta per la constant interacció amb la ciutadania”, segons explica el grup municipal local. Aquesta trobada és la primera de les assemblees obertes que es duran a terme durant els propers mesos per anar decidint el programa, la campanya i la llista de la candidatura.

Tot el procés estarà obert a la participació popular i es dirigirà  a totes les persones interessades que participin del Comitè de Campanya, que es reunirà per primera vegada el proper dijous 18 d’octubre a les 19h a l'Aula Polivalent de la Federació Obrera.

img 20171128 wa0031 0

Repàs a la legislatura

També es va fer un repàs a la legislatura 2015-2018, on la CUP ha estat a l’oposició durant els dos primers anys i, actualment, forma part del govern municipal des del passat mes de desembre. “Malgrat les dificultats heretades per la mala gestió en alguns aspectes del govern anterior, especialment en recursos humans i serveis jurídics, l’assemblea va valorar que la CUP està liderant els canvis que s’estan generant dins de l’Ajuntament i de cara a fora, i que per això és més necessari que mai que la nostra força sigui majoritària en les properes eleccions per poder consolidar aquests canvis”, explica la CUP-Molins de Rei.

A partir d’ara, el grup municipal iniciarà el procés cap a les eleccions municipals amb una clara prioritat “en el procés participatiu per definir com ha de ser el nostre programa electoral i la nostra campanya. El procés per elaborar les llistes electorals vindrà després perquè sempre hem entès que les persones presents a les nostres llistes aniran a defensar les propostes decidides entre totes durant el procés participatiu.”

Redacció / Fotos: CUP-Molins de Rei