Rosa Boladeras: “El suport se’l poden posar on els càpiga”

L'exalcaldessa de Corbera de Llobregat respon amb dures paraules al govern municipal pel suport institucional al ser citada pel jutge per un presumpte delicte de desobediència a l’autoritat per afavorir el referèndum de l’1 d’octubre al municipi

La socialista Rosa Boladeras, exalcaldessa i actualment regidora a l'oposició, va declarar el passat dimecres 10 d’octubre al jutjat de la Ciutat de la Justícia sobre la celebració del referèndum de l’1 d’octubre de 2017 com a envestigada per un presumpte delicte de desobediència a l’autoritat en la seva condició d’alcaldessa en aquella data.

Boladeras s’ha mostrat molt dolguda amb l’actual alcaldessa, la republicana Montserrat Febrero, per al seu suport públic i d'altres formacions polítiques locals per la seva citació davant del jutge per afavorir les votacions de l'1 d'octubre de 2017. I ho ha reflectit en una carta adreçada a l’Ajuntament. La regidora socialista li retreu que no “s’hagi dignat a comentar-me’n ni mitja paraula sobre la meva citació i més quan sabia la notícia abans que jo. D’ocasions no li han faltat. Aquesta sobrietat o desinterès personal, no sé com interpretar-ho, contrasta amb un sorprenent comunicat oficial de l’Ajuntament de Corbera, publicat als quatre vents, on s’expressa el suport institucional del govern municipal (Esquerra, CUP, PDeCAT i ICV) a la meva persona”. Un suport que no “he demanat” i que “rebutjo totalment per hipòcrita i oportunista.

rosa boladeras

Tanmateix, l'actual regidora del PSC agraeix a la carta “de cor totes les mostres sinceres de recolzament i preocupació que he rebut amb motiu de la meva citació. Però a les persones, a vostè entre elles, que han maquinat fins a fer-me fora de l’alcaldia perquè consideren que no sóc digna d’ocupar aquest càrrec -potser no sóc prou catalana segons els seus estàndards-, els he de dir que el seu suport se’l poden posar on els càpiga” i afegeix que “li demano, per tant, que faci extensiva aquesta carta expressant el meu rebuig a aquest suport institucional als regidors i regidores del seu equip de govern i que, així mateix, en doni compte al proper Ple municipal. D’altra banda, li exigeixo que se’n faci la mateixa difusió que s’ha fet al comunicat de l’Ajuntament, publicant-la als mateixos mitjans de comunicació municipal on s’ha fet públic el seu recolzament.”

I finalment explica que “vostè diu que el seu govern vol estar al meu costat. Senyora Alcaldessa Febrero, millor faria d’ocupar-se dels seus assumptes i de treballar per al municipi, que és la seva obligació, i de feina no n’hi falta.”

 Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix