Suport del govern municipal de Corbera a l’exalcaldessa Rosa Boladeras

Ha estat citada a declarar demà dimecres 10 d’octubre a la Ciutat de la Justícia per deixar votar l’1 d’octubre de 2017 en el referèndum d’autodeterminació de Catalunya

El govern municipal de Corbera de Llobregat, format per ERC, CUP, PDeCAtT+ICV Movem Corbera, ha manifestat en un comunicat el seu suport a l'exalcaldessa del PSC, Rosa Boladeras, per haver permès que els ciutadans i ciutadanes del municipi poguessin votar el dia 1 d'octubre de 2017. Boladeras, actual regidora, ha estat citada a declarar al jutjat per la policia judicial perquè era la màxima autoritat el dia 1 d’octubre de 2017, quan es va celebrar el referèndum d’autodeterminació de Catalunya.

Cal recordar que de les eleccions municipals de 2015 va sorgir un govern de coalició entre el PSC i ERC amb independents fruit d’un pacte que contemplava la possibilitat de permetre la celebració del referèndum. L’1 d’octubre els ciutadans de Corbera de Llobregat van poder votar lliurement. La Rosa Boladeras n’era l’alcaldessa.

WhatsApp Image 2017 06 17 at 15 19 17

L’actual alcaldessa republicana, Montserrat Febrero, expressa que “hem volgut estar al costat de l’alcaldessa que no va posar cap impediment que Corbera pogués votar pel futur de Catalunya. El meu partit, el govern que presideixo i el plenari municipal han mostrat i votat diverses vegades donar la veu al poble per decidir el futur del país. No podíem girar l’esquena a qui va permetre que això passés, tot i les grans diferències que tenim en aquesta matèria i que ja no compartim govern municipal.»

Tanmateix l’equip de govern denuncia la repressió de l’Estat i es posa al costat de qui la pateix. Segons fonts judicials, la Rosa Boladeras declararà dimecres 10 d’octubre a la Ciutat de la Justícia de Barcelona i L’Hospitalet de Llobregat.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix