Tejedor insta al Govern a defensar els interessos de Catalunya a El Prat

Imprimeix
L’alcalde del Prat, Lluís Tejedor, ha exigit al Govern de la Generalitat que defensi els interessos de Catalunya a l’aeroport de Barcelona.

El màxim dirigent de la localitat ha fet aquestes declaracions a El Prat Ràdio aquest dimarts, un dia després que el govern espanyol hagi anunciat la seva intenció de paralitzar la privatització de la gestió de la infraestructura, el que suposaria que Aena continuaria controlant tota la xarxa d’aeroports espanyols.

Segons Tejedor, aquest escenari suposa un “retrocés”, ja que -ha manifestat- és més convenient una gestió indivualitzada de cada aeroport que no pas una “centralitzada”.

L’alcalde del Prat ha demanat al Govern que sigui “coherent” amb els interessos de Catalaunya i que defensi aquesta antiga reclamació.

Tejedor ha assegurat que tampoc no està d’acord amb el model proposat per l’anterior ministre de Foment, José Blanco, qui volia crear un consell rector amb majoria catalana, perquè –ha afirmat l’alcalde- aquest organisme “no acabava de respondre a les necessitats catalanes”.

Redacció | Foto: Arxiu