L’ecosocialista sesrovirenc Jordi Borrell renuncia a la regidoria

Imprimeix

Agafarà el relleu Maria Àngels Ríos per tal de donar-hi alternança i amb la vista posada a les properes eleccions municipals

 

El regidor del grup de govern a l’Ajuntament de Sant Esteve i portaveu de l’Entesa per Sant Esteve, Jordi Borrell, ha fet efectiva la seva renúncia a l’acta. El fins ara segon tinent d’alcalde i responsable d’Educació, Cultura i Participació Ciutadana serà substituït per Maria Àngels Ríos Echavarría, amb qui Borrell ja va compartir grup municipal a l’Ajuntament en el mandat 2007-2011. Es tracta d’una decisió política, acordada dins la seva formació, per tal de donar-hi alternança i amb la vista posada a les properes eleccions municipals.

1 entrevista etv

El veterà regidor ha anunciat que deixa la política institucional però que es mantindrà actiu i vinculat a la formació de l’Entesa per Sant Esteve, grup amb el qual va accedir a l’Ajuntament l ja l’any 2003 com a regidor a l’oposició. Borrell ha volgut agrair a la seva família, als companys de consistori i de la seva formació, i als treballadors de l'ajuntament, el seu suport. Ha fet balanç de la que ha qualificat "etapa llarga i en alguns moments difícil" i ha destacat "que sempre m'ha mogut la voluntat de servei a Sant Esteve".

1519315291407

Jordi Borrell ha format part del govern municipal des de l’any 2011, a excepció de l’inici de l’actual mandat. En aquests anys ha ocupat responsabilitats com a tinent d’alcalde, coordinador del govern municipal, i ha estat al capdavant de les regidories d’Educació, àmbit al qual va estar vinculat professionalment, Cultura, Participació Ciutadana i Civisme.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Esteve Sesrovires