L’ecosocialista sesrovirenc Jordi Borrell renuncia a la regidoria

Agafarà el relleu Maria Àngels Ríos per tal de donar-hi alternança i amb la vista posada a les properes eleccions municipals

 

El regidor del grup de govern a l’Ajuntament de Sant Esteve i portaveu de l’Entesa per Sant Esteve, Jordi Borrell, ha fet efectiva la seva renúncia a l’acta. El fins ara segon tinent d’alcalde i responsable d’Educació, Cultura i Participació Ciutadana serà substituït per Maria Àngels Ríos Echavarría, amb qui Borrell ja va compartir grup municipal a l’Ajuntament en el mandat 2007-2011. Es tracta d’una decisió política, acordada dins la seva formació, per tal de donar-hi alternança i amb la vista posada a les properes eleccions municipals.

1 entrevista etv

El veterà regidor ha anunciat que deixa la política institucional però que es mantindrà actiu i vinculat a la formació de l’Entesa per Sant Esteve, grup amb el qual va accedir a l’Ajuntament l ja l’any 2003 com a regidor a l’oposició. Borrell ha volgut agrair a la seva família, als companys de consistori i de la seva formació, i als treballadors de l'ajuntament, el seu suport. Ha fet balanç de la que ha qualificat "etapa llarga i en alguns moments difícil" i ha destacat "que sempre m'ha mogut la voluntat de servei a Sant Esteve".

1519315291407

Jordi Borrell ha format part del govern municipal des de l’any 2011, a excepció de l’inici de l’actual mandat. En aquests anys ha ocupat responsabilitats com a tinent d’alcalde, coordinador del govern municipal, i ha estat al capdavant de les regidories d’Educació, àmbit al qual va estar vinculat professionalment, Cultura, Participació Ciutadana i Civisme.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Esteve Sesrovires

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
100

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix