El PSC-Baix demana que el Govern “torni a la feina i atengui les urgències”

Imprimeix

Els socialistes de la comarca inicien el curs polític amb una reunió del seu Secretariat per tractar diversos temes

El PSC del Baix Llobregat va celebrar la primera reunió després de les vacances de l’estiu. El seu Primer Secretari, Antoni Poveda, va demanar al Govern de Catalunya que “treballi per a la ciutadania i doni suport als municipis i als ajuntaments que, com els de la nostra comarca, trobem a faltar un govern col·laborador i actiu, que atengui les necessitats del dia a dia dels ciutadans i ciutadanes.”

antonipoveda 49384

Poveda va afegir que “cal que el govern de Catalunya afronti la realitat i l’inici de curs i torni a la feina, com estem fent tots els governs municipals. Són moltes les exigències i urgències ciutadanes, hi ha molts temes que estan sent desatesos i no ens podem permetre un govern paralitzat, amb una única prioritat: el debat sobiranista”. A més, va dir que “el govern de Catalunya està abandonant les seves responsabilitats. A més, a ulls de tothom és incomprensible que el Parlament de Catalunya estigui tancat fins a l’octubre.”

El primer secretari del Baix Llobregat, per últim, va demanar al president Torra que “obri un nou espai de diàleg i doni una oportunitat real al govern de Pedro Sánchez per avançat cap al futur, progressar com a país, recuperar la normalitat i que Catalunya torni a ser el país capdavanter del sud d’Europa que ens ha caracteritzat.”

Redacció / Foto: Arxiu