El PP-Castelldefels no assistirà a l'acte de la Diada

Imprimeix

El seu portaveu, Manu Reyes, insta a l’alcaldessa que “representi a tots els ciutadans i es respecti la pluralitat de Castelldefels, defensant la convivència i també a tots aquells que no subscriuen les tesis independentistes”

El Partit Popular de Castelldefels no assistirà aquest any a l'acte institucional de la Diada organitzada per l'Ajuntament de Castelldefels per, segons el grup municipal, no representar a tots els veïns de la ciutat.

Segons el comunicat emés “Castelldefels és una ciutat plural i on el 80% dels votants van optar per forces no independentistes. Des del Partit Popular, creiem que una minoria no pot imposar les seves idees i convertir una festa de tots en un acte de propaganda independentista."

manuelreyes

Segons Manu Reyes, Portaveu del Grup Municipal del Partit Popular i exalcalde de Castelldefels, "aquesta Diada ha deixat de ser la festa de tots els catalans i ja no ens sentim representats perquè ha passat a ser una jornada festiva i plural, a ser un instrument per seguir encoratjant el procés independentista". En aquest sentit, Reyes insta al fet que "l'alcaldessa de la ciutat representi a tots els ciutadans i es respecti la pluralitat de Castelldefels, defensant la convivència i també a tots aquells que no subscriuen les tesis independentistes."

A més, el PP-Castelldefels considera que la ciutat “mereix un govern que treballi pels seus veïns i no encoratgi la crispació i la confrontació entre veïns. És temps d'acabar amb les divisions i treballar per la concòrdia efectiva entre tots els catalans.”

Redacció / Fotos: FSC-PP Castelldefels