Tamara Carrasco defensa “rebentar el sistema fent desobediència al carrer”

L’activista viladecanenca del CDR investigada per l’Audiència Nacional afirma en un acte públic que “la dissidència està clarament castigada a Espanya”

La viladecanenca Tamara Carrasco, l’activista membre del Comitè de Defensa de la República (CDR) investigada per l’Audiència Nacional, va defensar ahir dimecres la importància de la “desobediència col·lectiva” per respondre als diversos casos judicials en què s’investiguen persones relacionades amb el procés sobiranista o a artistes pel contingut de les seves obres.

En un acte públic a la seva ciutat inclòs a la campanya ‘Demà pots ser tu’, Carrasco va fer una crida a “rebentar el sistema fent desobediència al carrer”, instant la ciutadania a tallar carreteres o escriure cançons crítiques amb la monarquia. L’activista va convidar a replicar d’aquesta manera, per exemple, la causa judicial oberta contra ella i contra un altre veí d’Esplugues de Llobregat, i també per rebatre la sentència contra el raper Valtònyc. En relació a aquestes causes, durant l’acte Carrasco també va afirmar que ““la dissidència està clarament castigada a Espanya”. A l'acte, entre més noms, hi ha participat l'exdiputada de la CUP, Mireia Boya

1200 1527280576WhatsApp Image 2018 05 25 at 21.50.07

Cal recordar que Carrasco va ser detinguda fa un mes acusada de terrorisme i rebel·lió, i portada davant l'Audiència Nacional, que la va deixar en llibertat. El jutge no va fer cas a la Fiscalia i li va imputar un delicte de desordres públics, rebaixant així de manera dràstica les acusacions contra l'activista. 

Redacció / Fotos: Nació Digital

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
161

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix