Albert Massana, alcaldable d’ERC per Gavà

Imprimeix

El candidat republicà ofereix en la seva proclamació com a candidat una "llista cremallera paritària, transversal i plural" on s'incorporin independents que "representin la diversitat i el teixit associatiu de la ciutat"

Albert Massana serà el cap de llista d'ERC-Gavà a les eleccions municipals del 2019. Així ho van decidir ahir dimecres, per unanimitat, els militants i amics de la secció local, reunits en assemblea extraordinària.

Després de la seva proclamació, l'alcaldable d'ERC-Gavà va explicar que ara s'iniciarà el procés d'elaboració de la llista, on un dels primers criteris que es seguirà serà el de la igualtat de gènere, mitjançant la confecció d'una candidatura cremallera integrada de forma paritària per dones i homes. Massana va dir també que, com ha passat sempre, “la llista d'Esquerra serà molt transversal i cercarà representar les diferents sensibilitats de la ciutadania amb la inclusió d'independents provinents del món associatiu local i de la societat civil gavanenca, en general.”

foto albert

"Estem oberts a compartir el nostre projecte des de la pluralitat i la diversitat que caracteritza la societat de Gavà i de la qual ens sentim orgullosos", va afirmar el candidat. "El nostre objectiu és fer una llista formada per persones amb experiència, implicades i compromeses amb la nostra ciutat", hi va afegir. Massana va plantejar la possibilitat d'arribar a acords amb "espais ideològics veïns, amb els que compartim bona part del nostre model de ciutat, bé perquè s'integrin a la candidatura d'ERC, bé per establir ponts de col·laboració post electoral."

El perfil

Massana és, des de l'inici de l'actual mandat, regidor electe i portaveu del grup municipal d'Esquerra a l'Ajuntament de Gavà. Va néixer a Sallent (Bages) el 1963, té un fill i és llicenciat en Ciències Econòmiques i màster en Hisenda Pública. Treballa d'inspector de la companyia d'aigües i és membre d'Els Verds. Fou portaveu de la coordinadora Salvem El Calamot (2006-2011) i secretari de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) a Gavà (2012-2015).

Redacció / Fotos: TV Gavà-Arxiu