L’AEC acusa l’Ajuntament com a responsable del suïcidi a Sant Ildefons

Imprimeix

Alternativa d’Esquerres insta l’alcalde i a la regidora de política social a reconèixer la PAH com a interlocutor vàlid i assenyala ICV-EUiA com a corresponsable en la política d'habitatge local amb un suport acrític als pressupostos municipals o regalant majories al PSC al consell d'administració de Procornellà

Alternativa d'Esquerres de Cornellà (AE Cornellà) ha fet un comunicat on lamenta profundament els fets succeïts dijous passat al barri de Sant Ildefons amb el suïcidi d’un home després que el volguessin desnonar del seu pis. El grup municipal ha volgut traslladar tot el seu suport a la família, amistats i “entorn d'en Jordi”. L’AE Cornellà considera que malauradament “no és un fet aïllat en el context especulatiu capitalista i cal assenyalar el Banco Popular, el Banco Santander, el fons voltor Blackstone i l'Ajuntament de Cornellà com a responsables directes en aquest cas.”

DSC00800

Els ecosocialistes, corresponsables

Per a l’AE Cornellà “calen polítiques d'habitatge ambicioses i que l'equip de govern del PSC deixi enrere la política especulativa i neoliberal de la qual ha participat les darreres dècades”. Alhora, insta l'alcalde, Antonio Balmón, i la regidora de política social, Montserrat Pérez, a reconèixer la PAH com a interlocutor vàlid i que atenguin les seves reivindicacions i assenyala ICV-EUiA com a corresponsable en la política d'habitatge local, amb un suport acrític als pressupostos municipals o regalant majories al PSC al consell d'administració de Procornellà.

35284197 1293114960824770 6728873413798002688 n

El grup municipal cornellanenc aposta per seguir lluitant “perquè casos com aquest no es tornin a produir, el que significa lluitar per superar el sistema capitalista per posar al centre la vida”. “Un Acord Social buit de contingut que no parla de la realitat de desnonaments o la moció aprovada pel PSC i Cs el març del 2017 en què equiparaven famílies vulnerables com la del Jordi amb les màfies, són només alguns dels exemples de com es concreta aquest sistema socioeconòmic a la nostra ciutat.”

Redacció / Fotos: Canal Parlament-El País-AEC