Neus Munté: "Sortim reforçats de la convenció"

Imprimeix

La presidenta del PDeCAT i candidata a l'alcaldia de Barcelona ha clausurat  la Convenció Municipalista, que s’ha celebrat a Castelldefels, amb una crida a la unitat i el compromís d'un país lliure

La presidenta del Partit Demòcrata i candidata a l'alcaldia de Barcelona, Neus Munté, ha clausurat la Convenció Municipalista que s'ha celebrat a Castelldefels amb una crida a l'optimisme. "En sortim reforçats, amb les idees més clares, una estratègia definida i una actitud que són guanyadores per a les properes eleccions municipals", va assegurar, alhora que ha reconegut la generositat del partit per posar sempre al davant els interessos del país. "Hem sabut llegir allò que la ciutadania ens demanava i farem tot el possible per donar-hi resposta. Ambicionem un país lliure i una manera d'entendre el país que no sigui amb persecució d'idees ni existència de presos polítics", va afegir.

Df0E7 DW4AAO nr

Munté va fer referència a la decisió dels més de 400 participants a la convenció municipalista de concórrer a les eleccions municipals amb el nom de Junts per Catalunya: "No és una marca electoral, més molt més. Està plena de contingut, significa molt per tots nosaltres i per totes les persones que han apostat per la força de la unitat del sobiranisme per governar la principal institució del país i també tots els ajuntaments."

La candidata per Barcelona ha reconegut que la capital catalana té la responsabilitat de ser "força tractora" per a la resta de municipis i "contribuir al lideratge de l'àrea metropolitana". La presidenta del PDeCAT ha conclòs que aconseguir el màxim nombre d'alcaldies en les properes eleccions municipals serà la garantia per "portar una llum d'esperança en aquest país". A més, ha fet una crida a "la unitat, la transversalitat i a treballar pels nostres ajuntaments des del compromís ple i sincer amb tot allò que hem anat construint."

Redacció / Fotos: PDeCAT