El PDeCAT reuneix més de 400 càrrecs territorials a Castelldefels

Imprimeix

La trobada abordarà l'estratègia de cara a les properes eleccions municipals per revalidar la condició de primera força municipal

El Partit Demòcrata celebrarà demà i dissabte a Castelldefels la Convenció Municipalista, una trobada a la qual assistiran més de 400 càrrecs territorials del partit (alcaldes i alcaldesses, regidors/es i membres de les executives territorials, entre d'altres) i que abordarà l'estratègia de cara a les properes eleccions municipals amb l'objectiu de revalidar la condició de primera força municipal. La Convenció comença avui 15 de juny amb la intervenció de la coordinadora general del PDeCAT, Marta Pascal.

55296 thumb 570x172 c

Equilibri i vertebració

Durant els dos dies de Convenció Municipalista els assistents debatran qüestions com l'equilibri territorial i la vertebració del país a partir de les diferents realitats locals existents (zones metropolitanes, entitats supramunicipals, petits municipis i ciutats) i es faran tallers de formació sobre elaboració de llistes o estratègies de comunicació. Així mateix, dissabte hi haurà diferents comunicacions als assistents per part del coordinador organitzatiu del PDeCAT, David Bonvehí; el responsable d'Acció Política i Estratègia Municipal, Ferran Bel; i els presidents de l'Associació Catalana de Municipis (ACM), David Saldoni, i de l'Associació de Municipis per a la Independència (AMI), Josep Maria Cervera.

Nova marca

La Convenció també sotmetrà a consideració dels assistents la proposta de la Direcció Executiva Nacional de concórrer a les properes eleccions municipals amb la marca Junts per Catalunya i culminarà amb l'elaboració del manifest 'Compromís municipal', on s'especificaran els eixos ideològics, programàtics i estratègics bàsics de l'oferta que el Partit Demòcrata compartirà amb la societat catalana de cara a les properes eleccions municipals. La clausura de la Convenció Municipalista es farà dissabte a les 13h i anirà a càrrec de la presidenta del PDeCAT i candidata a l'alcaldia de Barcelona, Neus Munté, i el secretari organitzatiu del partit, David Bonvehí.

neus munte

El Partit Demòcrata planifica la Convenció Municipalista com el punt de partida per preparar les eleccions municipals de maig de 2019. Amb més de 435 alcaldies, la vocació del PDeCAT és mantenir-se com a primera força municipal amb una oferta política que incorporarà persones independents que eixamplin i enriqueixin el projecte, que estiguin compromeses amb el moment que viu el país i que siguin capaces de formular projectes ideològicament potents, solvents i flexibles per adaptar-se a la realitat de cada municipi.

Redacció / Fotos: Arxiu