El PSC del Baix ratifica 4 candidats per a les eleccions municipals de 2019

Els i les socialistes de la comarca comencem a escollir els candidats i candidates

El consell de federació del dissabte 9 de juny va ratificar als candidats i candidates dels quatre municipis que de moment ja han passat pel procés de presentació de candidatures, primàries si s’escau i elecció dels i de les seves representants.

psc baix llobregat 2

El Prat i Vallirana

El candidat pel Prat de Llobregat és Juan Pedro Pérez,  té 40 anys,  pare d’una nena;  llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Pompeu Fabra; actualment és tinent d'alcalde d'Espai Públic i Projectes Urbans i portaveu del grup municipal del PSC a l'Ajuntament del Prat i  va estar candidat socialista a l'alcaldia del Prat a les eleccions municipals del 24 de maig del 2015.

Per a Pérez “El Prat afronta les seves eleccions més importants des de 1979” i en aquest sentit assegura que “hem de renovar el  projectes de la nostra ciutat amb una visió més ambiciosa i il·lusionant. Els i les socialistes tenim com a objectiu convertir El Prat en una ciutat d’oportunitats per a tots i totes, amb un model de ciutat sostenible i equilibrat entre la creació de riquesa i la protecció del medi ambient.”.

La candidata per Vallirana, escollida per unanimitat, tornarà a ser Eva Martíne, actual alcaldessa del municipi amb majoria absoluta. Martínez té 42 anys, és mare d’una nena; llicenciada en Ciències polítiques i de l’Administració, té un màster de Gestió Pública, un postgrau de Comunicació Institucional i un postgrau en Funció Gerencial. Ha estat diputada a la darrera legislatura a la Generalitat de Catalunya.

Martínez va refermar la seva voluntat de “treballar per Vallirana, com sempre. Hem fet molt per aquest municipi però encara queda molta feina pendent, i continuem amb la mateixa il·lusió i les mateixes ganes de fer un municipi millor pels nostres ciutadans i ciutadanes”. A més Martínez ha recordat que “ara, amb un govern socialista al capdavant de l’Estat la nostra lluita per accelerar les obres de la Variant serà encara més ferma.”

DSCF7468 45

La Palma i al Papiol

Al Papiol, on actualment el PSC forma part de la plataforma SUMEM pel Papiol, que compta amb un regidor al consistori, l’agrupació socialista va escollir per majoria a Maria José Giner Martos, de 44 anys, metgessa de família i tutora de residents en formació, mare de tres nens. Va ser regidora en la legislatura del 94 de sanitat a l'ajuntament i actualment és membre de l'equip d'atenció domiciliària del CAP les Corts  i del grup de Vascular i de Nafres de l'AISBE.

Giner accepta aquest repte per “intentar que el projecte socialista, els seus valors, estiguin més presents a El Papiol”. Segons explicar “volem sumar esforços, convidem a la gent a participar en un projecte que vol fer un municipi més obert, més sostenible, amb més mobilitat, més social, i amb més qualitat de vida per a les persones.”

Al Papiol, Javier Lahoz Hernandez, va ser escollit candidat també per majoria. Lahoz té 53 anys, treballa com a enginyer al sector automobilístic. Per a Lahoz, La Palma necessita “un projecte de futur que no es quedi en la qüestió identitària. Hem de deixar de parlar de banderes per tornar a parlar i resoldre els problemes de la gent”. “Treballarem per donar resposta a les necessitats dels i de les ciutadanes”, ha dit també.

Redacció / Fotos: PSC-Baix Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix