Balmón nega que Cornellà projecti un cinquè centre comercial

Imprimeix

L’alcalde de Cornellà, Antonio Balmón(PSC), ha negat que el equip de govern projecti la construcció d’un centre comercial a una part dels terrenys de l’antiga fàbrica Siemens.

Balmón surt d’aquesta manera al pas de les acusacions del regidor de CIU a Cornellà Jordi Rosell, qui recentment havia assegurat que la ciutat acolliria un cinquè centre comercial a una part d’uns terrenys de l’antiga fàbrica Siemens.

Als terrenys, d’uns 5.000 metres quadrats, que han estat venuts i qualificats com  d'activitat comercial, “no es construirà cap centre comercial; com a màxim un supermercat de les característiques de Lidl”, ha afirmat Balmón durant una trobada amb periodistes.

Un aparcament i un viver d'empreses 

Segons ha afegit el màxim dirigent municipal de Cornellà, l’equip de govern tracta d’aconseguir finançament per a construir a aquests terrenys “un aparcament públic i un viver d’empreses per a emprenedors”. Fins ara, l’Ajuntament no ha concedit cap llicència de construcció.

Pel que fa a les crítiques del regidor de CIU, Balmón s’ha limitat a expressar que “és un estil de fer política que mai no m’ha agradat”.

Fa unes setmanes, Rosell va assegurar que al passat Consell d’Administració de ProCornellà un dels punts de l’ordre del dia era l’aprovació de la venda de part dels terrenys de l’antiga fàbrica Siemens “per construir el cinquè centre comercial a Cornellà, el que suposaria el cop definitiu a molts comerços i zones comercials de la ciutat”. A Cornellà ja n’existeixen quatre: Centre Llobregat, SPlau, El Corte Inglés i Sant Ildefons.

Redacció | Foto: Arxiu