Lídia Muñoz, candidata d’ICV a l’alcaldia de Sant Feliu de Llobregat

Imprimeix

Va rebre el suport unànime de la militància de la formació ecosocialista

ICV-Sant Feliu ha escollit com a candidata de la formació política ecosocialista a les properes eleccions municipals Lídia Muñoz, actual presidenta de l'Àrea de Territori, sostenibilitat i activitat econòmica de l'Ajuntament de Sant Feliu, per 76 vots a favor i cap en contra, d'un cens total de 118 persones. L’elecció es va fer durant l’assemblea després d'un dia sencer de votacions presencials i de que la setmana anterior Muñoz hagués estat l'única candidata en presentar els avals per a la candidatura.

fdsc b029892 red

Muñoz va donar les gràcies "per refermar-me amb el vostre suport en la idea que formo part d'un projecte col·lectiu, i que dins la meva organització tinc la sort de poder comptar amb el suport de la militància, amb el suport dels meus companys i de les meves companyes. Gràcies a totes i a totes."

La regidora ecosocialista va afegir que "tinc la confiança de formar part d'un equip que prepararà la ciutat per a la nova dimensió urbana i social del soterrament (el gran repte dels propers anys), sense oblidar el nostre ADN, que sempre ha estat la lluita contra la precarietat, l'atur, i les desigualtats, però alhora, amb l'esperança que vivim un moment de canvi que ja és aquí, que ha arribat per quedar-se, i del que podem i volem ser protagonistes i motor. El Bé Comú ha de ser l'horitzó, o com sempre hem dit les feministes d'ICV, posar les persones al centre de l'economia. És una manera més clàssica de dir-ho, però el concepte és el mateix", va sentenciar.

20180529 AssICV

Finalment, va acabar explicant que té "la voluntat de que entre tots i totes construïm el projecte de Catalunya en Comú a Sant Feliu. Necessitem una Catalunya en Comú forta, que sigui una gran aportació al canvi i que continuï situant a Sant Feliu com una ciutat referent a Catalunya (tarifació social, rescat social...). La història i la fortalesa d'ICV han d'ajudar a la construcció de l'espai comú amb noves aportacions i amb la voluntat de transformació sempre present, amb una bona dosi de valentia i voluntat de superació. M'hi deixaré la pell per aportar-la, i espero que m'acompanyeu en el procés.”

Radiografia

La Lídia Muñoz, va néixer a Sant Feliu de Llobregat el 1981, i des de fa uns anys viu al Barri Falguera. Molt implicada en el món de l'esport santfeliuenc, la regidora de 37 anys va estudiar Ciències Polítiques i de l'Administració a l'UAB. És regidora des de 2003, primer a l’oposició i des del 2011 governant i desenvolupant diverses responsabilitats com joventut, participació, dones i polítiques d'igualtat o territori.

 Redacció / Fotos: Arxiu