Lligadas: “Em presento a l’alcaldia i no per ser portaveu a l’oposició”

La sala petita d’Atrium va acollir la presentació de la candidata d’ERC a l’Ajuntament de Viladecans de cara a les eleccions municipals de 2019

La sala petita d’Atrium Viladecans es va omplir en la presentació de Bàrbara Lligadas com alcaldable d’ERC a les eleccions municipals de 2019. Davant de més de 150 persones, el diputat i futur conseller d’Acció Exterior de la Generalitat, Ernest Maragall, va presentar a l’actual portaveu d’ERC a l’Ajuntament, que repeteix com a cap de llista després d’haver estat reelegida per l’assemblea local el passat 16 d’abril. L’acte es va obrir amb una benvinguda a càrrec del president de la secció local Xavier Martin.

pla general2

Durant el seu discurs Lligadas va assegurar que “ara és l’hora de demostrar que les coses es poden fer diferents a l’Ajuntament i hi ha una cosa que tots tenim clara, ERC és el primer partit d’esquerres a Catalunya i per això jo ara sé que no em presento per ser la portaveu del primer grup municipal a l’oposició. Jo avui em presento a l’alcaldia de Viladecans.”

La candidata va afegir que “em comprometo a seguir amb el mateix compromís, de no enganyar, direm veritats impopulars potser però mai mentirem. Si una cosa no es pot fer no enganyarem a la ciutadania. I treballarem sempre d’acord amb els valors republicans d’igualtat, justícia, equitat, llibertat. És la nostra manera de ser i això és el que portarem a l’Ajuntament. Continuarem plantant cara amb temes urbanístics com per exemple amb el Pla de Llevant que, malgrat sigui ara mateix pràcticament una realitat, el revisarem de dalt a baix i intentarem revertir tot allò que estigui a les nostres mans. I em comprometo a no continuar construint barris, sinó a millorar els barris que ja tenim.”

Lligadas Maragall

Per la seva banda, Ernest Maragall va reflexionar sobre Viladecans i la seva relació amb el conjunt del país: “aquest espai no està acabat, no hem sabut donar-li tota la qualitat, la capacitat, la riquesa, la justícia, la dignitat que es mereix i que pot tenir. Catalunya i Viladecans no són dues realitats que vagin en paral·lel, aquesta és una de les claus per discutir d’ara i fins a les eleccions municipals. Estic convençut que el destí de Catalunya i Viladecans estan no només lligats, hem d’anar més enllà i veure que ciutats com aquesta i no és l’única pel seu volum i pel seu pes han de ser capaces de trobar el seu rol en el conjunt del sistema urbà, nacional i social, en el sistema econòmic, del model productiu, de la creació de riquesa, de la capacitat també de generar prosperitat i equitat en el conjunt de la societat.”

pla general

L’acte de presentació de la cap de llista d’ERC va servir per donar a conèixer també la campanya ‘Avancem cap a un nou Viladecans’ amb la qual els republicans volen difondre les propostes per transformar la ciutat a curt i mitjà termini.

Redacció / Fotos: ERC-Viladecans

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
165

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix