Comú de Sant Vicenç comença a treballar de cara a les eleccions municipals

Imprimeix

La nova formació política local va celebrar la primera assemblea on es va presentar el seu projecte i es va debatre la configuració dels membres que formaran part del Grup Motor

Es va celebrar la primera assemblea d’inscrits i inscrites a Catalunya en Comú a Sant Vicenç dels Horts, liderat per membres d’ICV-EUiA i Podem. La crida, que va comptar amb l’assistència de prop d’una cinquantena de persones, va tenir principalment dos objectius:

- Presentar el projecte de Catalunya en Comú al municipi, el «Comú de Sant Vicenç»

- Debatre la configuració dels membres que formaran part del seu Grup Motor; és a dir, el grup

transitori que encapçalarà el projecte local fins a les properes eleccions municipals de 2019

A l'assemblea va donar especial importància al fet de consolidar al municipi un espai obert, transparent, democràtic, feminista i ciutadà, fet amb la gent i per la gent, amb l’objectiu de guanyar per governar, i governar “per transformar, tal com ha demostrat Barcelona en Comú”.

També es va posar en valor la incorporació de persones que no provenen de cap espai polític i que participen per primer cop en un partit. Posterior al debat, l’assemblea va acordar presentar la proposta de Grup Motor -formada per onze persones- per tal que aquest pugui començar a treballar amb la mirada posada a l’horitzó de les eleccions municipals de 2019.

Redacció / Foto: Comú de Sant Vicenç