Oriol Torras repetirà com a candidat d’ERC a Esplugues

Imprimeix

Segons el cap de llista per a les eleccions municipals del 2019 cal “enfortir i renovar el projecte polític per als cinc anys vinents, per la qual cosa caldrà continuar treballant de valent”

La secció local d’Esquerra Republicana va celebrar una assemblea extraordinària per elegir el cap de llista per a les eleccions municipals del 2019. Oriol Torras, que és regidor republicà des del 2015, va ser elegit candidat per unanimitat dels assistents a l’assemblea, oberta tant a militants com a simpatitzants del partit.

Segons Oriol Torras, aquest mandat vol ser continuista amb el projecte actual, que ja es va pensar per vuit anys i que també va encapçalar Torras juntament amb Herminia Villena, número 2 en les eleccions anteriors. Torras es va mostrar molt satisfet que aproximadament tres quartes parts de les propostes del programa electoral del 2015 s’hagin dut a la pràctica o s’estiguin desenvolupant actualment, fet que demostra “que el projecte republicà a Esplugues és molt bo i que el grup municipal té una gran voluntat constructiva i d’arribar a acords.“

oriol torras

Tanmateix, Torras va assenyalar que aquests darrers quatre anys també han estat molt durs, amb moltes conteses electorals i amb la situació d’excepcionalitat política actual, amb la intervenció de la Generalitat i els presos polítics, fet que també ha enrarit les relacions al consistori municipal. Per tot plegat, Oriol Torras va reivindicar la necessitat “d’enfortir i renovar el projecte polític per als cinc anys vinents, per la qual cosa caldrà continuar treballant de valent.”

Redacció / Fotos: ERC-Esplugues