Llorca: “Vetllarem perquè El Palau sigui de qualitat i antidiscriminatori"

Imprimeix

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca es mostra preocupat per la situació que es viu a l’institut arran de la denúncia a nou professors feta per la Fiscalia

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha expressat al final del Ple municipal, la preocupació sobre la situació de l’IES El Palau arran de la denúncia a nou professors per part de Fiscalia, segons informa Ràdio Sant Andreu de la Barca. Cal recordar que la Fiscalia denuncia als docents d’aquest centre escolar baixllobregatí per presumptes vexacions i humiliacions a fills de guàrdies civils després dels fets  de l’1 d’octubre.

1507206866699

L’alcalde ha destacat que es faran reunions per tal de mostrar tota la informació a la resta de regidors.  Llorca destacava en el Ple que IES el Palau “compta amb una trajectòria excel·lent, amb molt bon prestigi pel que fa a l’ensenyament i valorem molt el treball realitzat des de fa molts anys’. Llorca afegia que “al marge dels fets que han pogut o no succeir,  i que no ens constituïm com jutges, ens importa i vetllarem per què a l’IES El palau es doni un ensenyament de qualitat i sense discriminacions de ningú. Aquesta és la línia que farem i mantindrem des d’aquest govern i espero comptar amb la col·laboració de tothom.”

D’altra banda, han aparegut, a la porta de l’IES El Palau, missatges de suport de l’institut i professors.

 

Redacció / Foto: RSAB-CCMA