Balsera ofereix a Mas la col·laboració de Gavà per reactivar l'economia

Imprimeix

L’alcalde de Gavà, Joaquim Balsera, ha  traslladat aquest dimecres al president de la Generalitat, Artur Mas, la voluntat de col·laborar amb el Govern per propiciar la reactivació econòmica: “Independentment de les afiliacions polítiques, ara toca estar units, i vull oferir-vos aquesta col·laboració modesta de la ciutat de Gavà, del seu enclau, de la seva possibilitat”, li ha dit.

La trobada entre Balsera i Mas s’ha produït durant la inauguració oficial de la nova seu social i centre logístic de la cooperativa farmacèutica Fedefarma, ubicada al parc empresarial Gavà Park.

Balsera ha aprofitat l’acte per demanar la col·laboració de la Generalitat de Catalunya en la concreció  d’un dels grans projectes de futur de la ciutat, l’Espai Ambiental Productiu dels Joncs, una zona de 82 hectàrees que pretén ser el nou motor econòmic del territori.

“A Gavà volem continuar creixent, volem continuar preparant el sòl per encabir activitats  empresarials, lligades a la  nova economia”, ha manifestat l’alcalde.

“Volem definir aquest gran projecte amb la Generalitat, propietària d’una part d’aquest sòl, i establir conjuntament la forma d’atraure inversió, la forma de generar riquesa  i  ocupació en un  territori que, estic convençut,  és un enclau competitiu”, ha afegit Balsera.

Redacció | Foto: Fedefarma