El PDeCAT deixa el govern municipal de Corbera

Imprimeix

Els demòcrates van convidar a ERC, CUP i ICV-EUiA a fer efectiva una moció de censura

El Ple municipal de Corbera que posava a debat i aprovació, entre d'altres temes, els pressupostos per l'exercicic 2018 però ho hi va haver oportunitat pel debat ni per a la discussió ni dels pressupostos ni de cap dels altres punts previstos a l'ordre del dia.

Segons fonts municipals, el Ple va començar amb un inusual retard de vuit minuts i immediatament l'alcaldessa, Rosa Boladeras, va anunciar la voluntat dels regidors del PDeCAT de deixar l'equip de govern.  El Pol Ejarque va prendre la paraula i va confirmar que deixaven el govern municipal i convidava a la resta de forces sobiranistes (ERC, CUP i ICV-EUiA) a fer efectiva una moció de censura contra el govern format per PSC, MpC i GIU.

Els regidors de la CUP i d'ERC es van comprometre a consultar amb les seves bases sobre la possibilitat de fer la moció de censura. El regidor d'ICV-EUA també va fer pública la seva predisposició a formar part d'un bloc sobiranista.

L'alcaldessa va expressar el seu disgust pel trencament del pacte, signat el dia 24 de gener i va lamentar que els regidors del PDeCAT faltessin a la seva paraula i al seu compromís.

Redacció / Fotos: Arxiu