El PDeCAT deixa el govern municipal de Corbera

Els demòcrates van convidar a ERC, CUP i ICV-EUiA a fer efectiva una moció de censura

El Ple municipal de Corbera que posava a debat i aprovació, entre d'altres temes, els pressupostos per l'exercicic 2018 però ho hi va haver oportunitat pel debat ni per a la discussió ni dels pressupostos ni de cap dels altres punts previstos a l'ordre del dia.

Segons fonts municipals, el Ple va començar amb un inusual retard de vuit minuts i immediatament l'alcaldessa, Rosa Boladeras, va anunciar la voluntat dels regidors del PDeCAT de deixar l'equip de govern.  El Pol Ejarque va prendre la paraula i va confirmar que deixaven el govern municipal i convidava a la resta de forces sobiranistes (ERC, CUP i ICV-EUiA) a fer efectiva una moció de censura contra el govern format per PSC, MpC i GIU.

Els regidors de la CUP i d'ERC es van comprometre a consultar amb les seves bases sobre la possibilitat de fer la moció de censura. El regidor d'ICV-EUA també va fer pública la seva predisposició a formar part d'un bloc sobiranista.

L'alcaldessa va expressar el seu disgust pel trencament del pacte, signat el dia 24 de gener i va lamentar que els regidors del PDeCAT faltessin a la seva paraula i al seu compromís.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
164

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix