Els Mossos notifiquen a Aragonès l’inici d’un procediment sancionador

Imprimeix

L’acusen d’organitzar talls durant el 3-0, mentre que el diputat cornellanenc de la CUP argumenta que l'aturada la va fer “el poble autoorganitzat”

Els Mossos d’Esquadra han notificat al diputat de la CUP, el cornellanenc Vidal Aragonès, l’inici d’un procediment sancionador per organitzar talls durant la vaga general del 3 d’octubre, dos dies després del referèndum, segons explica l’ACN. Així ho ha explicat el propi Aragonès amb un missatge a Twitter, on argumenta que li hauria encantat participar de la direcció de la reivindicació, però assevera que “allò fou el poble organitzat.”

Captura de pantalla 2018 04 03 a las 18.10.09

Precisament quan fa sis mesos de l’aturada general de país, Aragonès ha recordat que a la seva ciutat, Cornellà de Llobregat, més de 4.000 persones van exercir el seu dret de fer vaga. Aragonès adjunta al tuit la fotografia de la notificació dels Mossos, on s’hi apunta que Vidal va tenir un paper “molt rellevant en l’organització i desenvolupament de la manifestació.”

“Més en concret, va ser la persona que va donar indicacions a la resta de membres del grup i va indicar quines vies s’havien de tallar”, afegeix el text. A més, la notificació subratlla que Aragonès és “l’organitzador o promotor” de la manifestació amb tall de la B-20, sortida 14 sentit sud, i l’autopista A-2 sortida 60. El diputat anticapitalista és, doncs, “el presumpte responsable de la comissió d’una infracció administrativa.”

Redacció / Fotos: Arxiu