Mas demana “ganes d’arriscar-se” per sortir de la crisi

Imprimeix

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha reclamat avui “actituds positives, ganes d’arriscar-se i tirar endavant, de remar en comú, i de fer més coses i millors”, com a solució per deixar la crisi enrere.

Segons el president, “no és veritat que en temps difícils no es pugui fer res hi ha molta gent a Catalunya a nivell empresarial, social i associatiu que està fent coses interessants, d’aquelles que d’aquí a un temps donaran bons fruits”.

Mas ha fet aquestes declaracions durant l’acte inaugural de la nova seu social i centre logístic de la cooperativa Federfarma a Gavà.

El president ha agraït als responsables de l’empresa el seu esforç per fer realitat aquest projecte en una moments econòmics difícils i ha demanat  “que aquesta actitud vagi quallant i contagiï a molta gent”.

El màxim dirigent del Govern ha demanat que altres comunitats autònomes, i el mateix Govern, copiïn les mesures restrictives que ha impulsat a la sanitat i l'educació catalanes.

Mas ha subratllat que “Catalunya està fent les coses seriosament per evitar el risc d’intervenció, i això que estem fent poc o molt també s’ha de fer a nivell d’altres CCAA i del propi Govern espanyol, perquè en aquest moment ningú està fora de perill de ser intervingut,  ni el Govern espanyol tampoc”.

Redacció | Foto: Rubén Moreno (Generalitat)