Mas demana “ganes d’arriscar-se” per sortir de la crisi

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha reclamat avui “actituds positives, ganes d’arriscar-se i tirar endavant, de remar en comú, i de fer més coses i millors”, com a solució per deixar la crisi enrere.

Segons el president, “no és veritat que en temps difícils no es pugui fer res hi ha molta gent a Catalunya a nivell empresarial, social i associatiu que està fent coses interessants, d’aquelles que d’aquí a un temps donaran bons fruits”.

Mas ha fet aquestes declaracions durant l’acte inaugural de la nova seu social i centre logístic de la cooperativa Federfarma a Gavà.

El president ha agraït als responsables de l’empresa el seu esforç per fer realitat aquest projecte en una moments econòmics difícils i ha demanat  “que aquesta actitud vagi quallant i contagiï a molta gent”.

El màxim dirigent del Govern ha demanat que altres comunitats autònomes, i el mateix Govern, copiïn les mesures restrictives que ha impulsat a la sanitat i l'educació catalanes.

Mas ha subratllat que “Catalunya està fent les coses seriosament per evitar el risc d’intervenció, i això que estem fent poc o molt també s’ha de fer a nivell d’altres CCAA i del propi Govern espanyol, perquè en aquest moment ningú està fora de perill de ser intervingut,  ni el Govern espanyol tampoc”.

Redacció | Foto: Rubén Moreno (Generalitat)
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
170

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix