La santjoanenca Marta Gavaldà, presidenta del Consell Nacional de la JSC

Judith Riera (Sant Joan Despí) i Ot García (Cornellà) també formaran part del nou equip

Sabadell va acollir aquest cap de setmana el 16è Congrés Nacional de la Joventut Socialista de Catalunya (JSC). Arnau Ramírez, liderarà un nou equip que comptarà amb Judith Riera, de Sant Joan Despí, que ocuparà la Viceprimera Secretària, i Ot García, de Cornellà, que serà el nou Secretari d’Organització. A més, es va dur a terme la renovació d’altres òrgans, on destaca l’elecció de la també santjoanenca Marta Gavaldà com a Presidenta del Consell Nacional de la JSC.

jsc sabadell 2

Durant el congrés ha destacat la reafirmació de la JSC en la lluita feminista i en contra de l’explotació de les dones, amb postures contundents com la lluita a favor l’abolició de la prostitució i el rebuig ferm a pràctiques que cosifiquen les dones, com ara els ventres de lloguer. Ponència en la qual va destacar la participació de Judith Riera que va assegurar que “volem que aquesta nova executiva sigui recordada, entre altres coses, com la més feminista de la història de la JSC; i per això treballarem incansablement dia rere dia. Som feministes perquè som socialistes, i ara és l’hora de posar-ho en pràctica.”

El nou secretari d’Organització, Ot García, va afirmar durant la seva intervenció que treballarà per portar els ideals socialistes als i les joves catalanes: ­“ens hi deixarem la pell per fer que a cada racó de Catalunya arribi el nostre missatge.”

jsc sabadell 3

Al llarg del Congrés es va debatre la línia política a seguir durant els propers tres anys, tractant temes diversos que afecten el jovent d’avui en dia, com la precarietat laboral, l’habitatge, el model d’ocupació i les relacions laborals o el sistema universitari. L’organització també pretén liderar el moviment en pro dels animals i aposta per la sostenibilitat.

Redacció / Fotos: PSC-Baix Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
154

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix