Locos X Sanes s’afegeix al pacte de govern municipal sesrovirenc

Imprimeix

Jaume Ripollés s’incorporarà a l’equip de govern com a 4t tinent d’Alcalde i al capdavant de la regidoria de Serveis públics de gestió indirecta

El regidor de Locos x Sanes, Jaume Ripollés, s’incorpora al grup de govern municipal després de subscriure avui un annex al pacte d’estabilitat que el passat 22 de febrer van signar les formacions de PSC, PDeCAT i Entesa. L’acte de signatura ha tingut lloc aquest migdia i ha comptat amb la presència dels representants de les quatre formacions.

El document annex fa palesa la voluntat de Locos x Sanes d’incorporar-se a l’acord, amb l’únic interès de millorar els serveis municipals que es presten a la via pública, i contribuir a assolir objectius econòmics que aportin recursos complementaris i permetin aturar l’augment continuat de l’IBI.

Jaume Ripollés s’incorporarà a l’equip de govern com a 4t tinent d’alcalde i al capdavant de la regidoria de Serveis públics de gestió indirecta, la finalitat de la qual serà la de seguiment del normal desenvolupament dels serveis, el control en la seva correcta execució, el seguiment d’incidències i les propostes orientades a objectius de millora d’eficiència i valoració dels usuaris.

Amb aquest nou acord es s’amplia i es consolida la voluntat de l’quip de govern de buscar una majoria sòlida que aporti estabilitat per al que resta de mandat.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Esteve Sesrovires