Santi Rodríguez anima als regidors del PP a “recuperar el terreny perdut”

El secretari general del Partit Popular Català va inaugurar l’Intermunicipal del PPC a Castelldefels que es va celebrar aquest cap de setmana

El secretari general del Partit Popular Català, Santi Rodríguez, va afirmar que "el PPC és un partit fort implantat territorialment amb els millors regidors. La millor prova d'això és que els nostres regidors atrauen altres forces polítiques”. En la inauguració de la Intermunicipal del PPC celebrada a Castelldefels, Rodríguez va manifestar que "potser hi ha partits que estan més de moda però la moda no dóna fortalesa ni garanteix la presència i la implantació a tot el territori com té el Partit Popular".

congres pp castefa

En aquesta línia el dirigent popular va animar els regidors a "treballar per recuperar el terreny perdut als darreres municipals. Volem resoldre els problemes reals dels nostres veïns a través de la política a peu de carrer i de la regeneració", va explicar remarcant que "tots junts, com en la jornada d'avui, treballant, compartint experiències dels vostres municipis i carrers ho aconseguirem". Per aconseguir-ho, va continuar, "teniu la direcció del partit a disposició de tots vosaltres".

congres castefa pp

García Albiol: "No hi ha democràcia sense respecte a la llei"

El president del Partit Popular Català, Xavier García Albiol, va advertir al president del Parlament, Roger Torrent, que "no hi ha democràcia sense respecte a la llei". "Per això ahir, quan Torrent va defensar als polítics presos, la qual cosa estava fent era calcigar els drets de la resta de diputats que sí respectem la llei", va denunciar.

pp congres castefa

En aquesta línia, García Albiol va demanar des de Castelldefels al president del Parlament "que deixi d'actuar de part, que deixi de ser advocat dels diputats independentistes, dels quals calciguen drets" i li ha recordat que "està al capdavant d'una institució que hauria de representar-nos a tots". El dirigent popular va reivindicar que "Catalunya necessita amb màxima urgència normalitat". "Necessitem un govern de gent normal, que no estigui imputada per delictes greus, que no estigui a la presó, que no estigui fugida de la justícia" va afegir remarcant que "no estic parlant del govern de cap país tercermundista, parlo de Catalunya, una de les regions més pròsperes d'Europa". En aquest punt ha lamentat que "sentim vergonya de la imatge de Catalunya que els independentistes traslladen a la resta d'Europa."

Xavier García Albiol va fer aquestes declaracions durant el seu discurs en la clausura de la Intermunicipal que el PPC ha celebrat avui a Castelldefels, on ha destacat que "som un partit seriós format per persones preparades, amb un projecte polític molt clar del que som i el que volem per als nostres municipis". "Els nostres principis no depenen d'enquestes, no estem condicionats pel què diran, tenim una ideologia clara i estem a peu de carrer oferint un projecte per als nostres veïns", va concloure.

Redacció / Fotos: PPC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix