El Ple condemna l’agressió d'una veïna en un acte independentista

La portaveu del grup municipal de Ciutadans a Viladecans, Carolina Torres, aplaudeix el compromís de l’Ajuntament que "col·labori de forma activa" amb la justícia per esclarir els fets

La portaveu del grup municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Viladecans, Carolina Torres, s'ha mostrat satisfeta que el plenari municipal hagi aprovat la moció que la seva formació havia presentat per la via d'urgència i en la qual es demanava a totes les forces polítiques presents a la sala que "condemnessin i rebutgessin de forma enèrgica, alta i clara" l'agressió soferta per una veïna de la ciutat, durant una concentració separatista del passat 16 de febrer, i que va ser perpetrada “per una persona intolerant que no representa la llibertat d'opinió”. El text de la moció de Ciutadans, subratllava que tots els partits polítics del municipi tenen “l'obligació moral de preservar la convivència cívica" i va ser transaccionada amb els grups municipals del PSC, ICV-EUiA, PP i Guanyem-CAP, que van votar a favor. Per contra, els grups municipals de ViladecansSiSePuede i ERC i una regidora no adscrita no van secundar la proposta.

La portaveu de la formació taronja ha aplaudit que amb l'aprovació de la moció l'Ajuntament de Viladecans s'ha compromès a "a col·laborar de forma activa amb la justícia", perquè puguin esclarir-se uns fets que ha qualificat com "molt preocupants". Torres ha subratllat el fet que l'aprovació de la moció també suposen una crida al fet que totes les entitats i tots els veïns col·laborin i sempre que es posicionin legítimament sobre qualsevol supòsit ho facin “en un entorn pacífic i seguint les normes legals, de convivència i de respecte que es pressuposen.”

carol c2

Convocatòria
La portaveu municipal de Cs ha recordat que la manifestació en la qual va ser copejada la veïna de la localitat, convocada per Òmnium Cultural i l’ANC, no havia estat informada segons fonts de l'ajuntament. Per aquest motiu, la moció reclamava al consistori que com a norma es prenguin "les mesures necessàries perquè les manifestacions es realitzin sempre sense violència i complint amb els preceptes legals establerts en la normativa nacional i autonòmica, tant en la seva convocatòria com és la seva execució", un requisit que "a partir d'ara haurà de ser tenint en compte" ha assenyalat la regidora. Torres ha aprofitat per enviar un missatge a la veïna agredida, desitjant-li que es recuperi “al més aviat possible”. “Des de Cs no deixarem mai de lluitar perquè a Viladecans imperen la convivència i el respecte a la pluralitat que ens enriqueix”, ha conclòs l'edil de Ciutadans.

Redacció / Fotos: Cs

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
112

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix